Met onze full-serviceabonnementen voor technisch beheer heeft u nergens meer omkijken naar. U geeft ons het volledige beheer van uw installatie in één of meer vestigingen in handen en wij verzorgen deze van A tot Z. Dat kunnen ook installaties zijn die wij zelf niet hebben aangelegd. Wij bieden hiervoor volledige garantie

Wij inventariseren eerst de aanwezige installatie(s) en stellen een planning op voor periodiek onderhoud en controle. Eventuele storingen verhelpen wij razendsnel wanneer deze zich ook maar voordoen.

 

Met een full-serviceabonnement van Star cooling weet u van tevoren waar u aan toe bent – ook op financieel gebied. De abonnementen schelen u veel administratieve rompslomp en besparen tijd, energie en dus geld. U kunt het beheer met een gerust hart aan ons overlaten.

 

 

 

 

 

Goed onderhoud aan uw airco is van levensbelang. Starcooling garandeert u onderhoud door de beste vakmensen, zonder voorrijkosten, loonkosten of onverwachte toeslagen. U zit er dus altijd warmpjes bij! Dankzij periodiek airco onderhoud:

 

Gedurende de contractduur:

  • heeft uw airco minder kans op storing
  • heeft uw airco een langere levensduur
  • voorkomt u hoge reparatiekosten
  • heeft uw ketel een hoger rendement

Met airco onderhoud minder kans op storingen

Door het periodieke onderhoud kunnen eventuele problemen sneller gesignaleerd worden, waardoor ze ook sneller aangepakt kunnen worden. Hiermee verkleint u de kans dat uw airco er onverwachts mee ophoudt.

Doordat uw ketel regelmatig gecontroleerd worden en problemen tijdig opgelost worden, zullen de onderdelen van uw ketel ook langer meegaan en uw airco dus een langere levensduur hebben.

 

 

 

Door airco onderhoud minder kosten aan uw airco

Omdat eventuele problemen sneller waargenomen kunnen worden, zullen ze ook eenvoudiger op te lossen zijn en dat zal veel schelen in de kosten van grote reparaties aan uw airco.

 

 

Onderhoud zorgt voor het beste rendement van uw airco

Onze onderhoudsmonteurs reinigen uw apparatuur en zorgen voor een optimale afstelling. Met regelmatig onderhoud zorgt u ervoor dat alles veilig functioneert en bent u zeker van een optimaal rendement.

 

 

Kies voor een airco onderhoudscontract

Een airconditioning is een gecompliceerd stukje techniek waar het nodige vakmanschap bij komt kijken. Eenmaal aangeschaft wilt u natuurlijk wel dat het airconditioning systeem blijft werken zoals u dat wenst. Met een Onderhoud & Service abonnement van Star cooling betaalt u een vast, laag bedrag per jaar. Daarvoor krijgt uw airco een periodieke onderhoudsbeurt door onze vakmensen. Bovendien kunt u rekenen op snelle hulp mocht er zich toch een storing of mankement voordoen.

 

 

Service contract aanvragen