U bent op zoek naar luchtbehandelingskasten? Wij van Star Cooling zijn experts op het gebied van luchtbehandeling en klimaatbeheersing!.

 

Met een Luchtbehandelingskast kunt u de luchttemperatuur en -vochtigheid reguleren in binnenruimtes of processen, zoals in een gebouw, auto of in koelers. Met het apparaat of installatie kan de temperatuur en luchtvochtigheid op een aangenaam niveau gehouden worden, terwijl het buiten onaangenaam warm (of koud) is. Ook kan de lucht hiermee gezuiverd worden door het toepassen van verscheidene filters.

 

 

Star Cooling heeft een serie luchtbehandelingskasten ontwikkeld die door zijn vele mogelijkheden breed toepasbaar is. Van een eenvoudige luchttoevoerunit tot een volledig automatisch geregelde luchtbehandelingskast, geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling.

 

Er is een ruime keuze in verwarmingsbronnen zoals een water-gevoede batterij, gas gestookte warmtebronnen of hoogrendement gasgestookte verwarmingsbronnen. Uiteraard is warmteterugwinning en koeling ook mogelijk.

 

De Star Cooling luchtbehandelingskasten zijn standaard vervaardigd van zeewater bestendig aluminium panelen. Het voordeel is een lager gewicht en een langere levensduur. De Mark luchtbehandelingskast is een ver doorontwikkeld kwaliteitsproduct en kan aan de wensen van de afnemer worden aangepast.

 

 

 

  • Variabele luchtopbrengsten tot 69.500 m3/h
  • Economisch in aanschaf en gebruik
  • Integreren van hoog rendement verwarmingsmodules is mogelijk
  • Modulaire bouw
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Lange levensduur
  • Veelzijdig en variabel
  • Beproefd concept

 

 

Bij Star Cooling zijn wij 15 jaar lang, dag in dag uit, bezig met totaaloplossingen voor klimaatbeheersing binnen ziekenhuizen, kantoorpanden, retailers en bij u thuis.

 

Geheel afhankelijk van uw wensen denken we met u mee over de geschikte airconditioning die zorg draagt voor een fijn leefklimaat, een gezonde atmosfeer of de

ideale werkomgeving. Bij u thuis, op kantoor, in de winkel of op iedere andere plek waar u de baas wilt zijn over het heersende klimaat.

 

Wacht niet langer en neem direct contact op met een van onze professionals!

 

 

Vrijblijvend offerte aanvragen