U bent op zoek naar een totaaloplossing voor klimaatbeheersing binnen uw woning of bedrijfspand? Wij van Star Cooling zijn sterren op het gebied van klimaatbeheersing!

 

 

Volledige klimaatbeheersing in een gebouw krijgt door de verregaande ontwikkeling van de airconditioningapparatuur en elektronica steeds meer voet aan de grond, bij zowel particuliere als zakelijke

gebruikers. Het VRF systeem maakt het mogelijk de binnenruimten in een gebouw te koelen, te verwarmen, de luchtvochtigheid te bepalen, te ventileren; eigenlijk alles wat met klimaatbeheersing heeft te maken.

 

Door een integratie met warmtepomptechniek is het mogelijk gebouwen te verwarmen tegen beduidend lagere kosten dan traditionele verwarmingstechnieken. De elektronica in een VRF systeem zorgt voor het beste rendement, zowel bij koelen als verwarmen. Sommige systemen zijn zelfs in staat de ene ruimte te koelen en tegelijkertijd de andere te verwarmen.

 

De combinatiemogelijkheden zijn vrijwel oneindig, waardoor u totale beheersing heeft over het heersende klimaat binnen de gestelde ruimte. Door toepassing van inverter-technologie wordt rekening gehouden met alle interne en externe factoren, zoals warmte afkomstig van binnentredend zonlicht, apparatuur, verlichting en lichaamswarmte, waardoor het systeem nooit meer zal koelen of verwarmen dan noodzakelijk is. Bovendien zorgt het systeem voor een gezonde atmosfeer en een optimaal leef- en werkklimaat.

 

Centrale bediening is mogelijk via een regelunit, met een afstandsbediening of een computer of mobiele telefoon; ook hier zijn de mogelijkheden weer eindeloos.

 

 

Met het VRF klimaatsysteem kunt u zoals gezegd de binnenruimten in een gebouw koelen, maar ook verwarmen. U kunt de ruimte ventileren én de luchtvochtigheid regelen. De elektronica van een VRF klimaatsysteem zorgt hiervoor zonder dat u er zelf omkijken naar heeft. De techniek ontwikkelt gestaag door. Dat is mooi, maar u wilt natuurlijk wel dat het klimaatbeheersingssysteem blijft werken.

 

Daarom is Star Cooling er. Voor de aanschaf van klimaatbeheersing systemen, maar zeker ook voor het optimaal functioneren van de klimaatbeheersing systemen!

 

Naast een breed scala aan airconditioners voor de particuliere en zakelijke markt, levert Starcooling klimaatbeheersing op maat voor commercieel vastgoed, winkelbedrijven, utiliteitsbouw, zorginstellingen, woningen en scheepvaart.

 

 

 

U bent uniek. Uw situatie is uniek. Bij Star Cooling begrijpen we dat.

 

Graag gaan we de dialoog met u aan en onderzoeken de mogelijkheden bij u thuis, op kantoor of iedere andere plek waar u graag de baas wilt zijn over het klimaat.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een totaaloplossing voor uw klimaatbeheersing.

 

 

Vrijblijvend offerte aanvragen