Certificaten & Garanties

Bij Starcooling Klimaatbeheersing leveren we altijd gegarandeerd vakwerk. Dat zou u natuurlijk zomaar van ons aan kunnen nemen, maar u kunt dit ook navragen bij onze refenties of gewoon eens een blik werpen op onze certificaten en garanties. Want vertrouwen is goed, maar zekerheid is beter.

 

All-in garantie

Wanneer wij een nieuwe installatie plaatsen krijgt u standaard 1 jaar all-in garantie op alle onderdelen. Kiest u voor een servicecontract? Dan krijgt u bij de meeste van de door ons geleverde A-merk airconditioningsystemen 8 jaar all-in garantie. Naast de jaarlijkse abonnementskosten heeft u nooit extra kosten als onverhoopt een storing in het systeem plaatsvindt. En all-in is bij Star Cooling all-in… Dus inclusief materiaalkosten, onderdelen, arbeidsloon en voorrijdkosten. Geen verborgen kosten. Gewoon helder en simpel. Zoals het hoort.....

 

Onze Certificaten

Starcooling klimaatbeheersing bezit alle vereiste certificaten om veilig en goed werk te leveren welke aan alle gestelde eisen en normen voldoet. Een aantal van deze certificaten hebben wij voor u op een rijtje gezet. Omdat we er trots op zijn.

Subsidies

De overheid stimuleert in sommige gevallen investeringen in klimaatbeheersingssystemen. Hieronder vindt u informatie over de Energie Investering Aftrek (EIA) en over subsidies betreft airconditioning systemen. Benieuwd of u in aanmerking komt voor belastingvoordelen of overige subsidies? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u precies vertellen voor welke subsidies en/of belastingvoordelen u in aanmerking komt.

Investeringsaftrek (EIA)

De Energie Investerings Aftrek (EIA) is bedoeld voor bedrijven die bedrijfsmiddelen aanschaffen en daarmee investeren in duurzame energie of energiebesparende technieken.

Waarom EIA?

Omdat de winst van het bedrijf lager wordt door investeringen in bedrijfsmiddelen, betalen bedrijven minder belasting. Bepaalde airconditioning systemen komen in aanmerking voor de investeringsaftrek. Er zijn wel enkele voorwaarden waaraan u als bedrijf moet voldoen om in aanmerking te komen voor de investeringsaftrek

  • Het airconditioning systeem is niet eerder gebruikt
  • Het airconditioning systeem moet op de energielijst staan voor investeringsaftrek. Deze kunt u downloaden op de site van de Belastingdienst.
  • Andere fiscale aftrekregelingen zijn niet van toepassing op het airconditioning systeem dat u aanschaft.

Subsidie verduurzamen

In Nederland worden steeds minder nieuwe kantoren opgeleverd en verouderde kantoren voldoen vaak niet aan de wensen van huurders. Veel kantoorpanden staan leeg. Om dit tegen te gaan en verduurzaming te bevorderen, stimuleert de overheid energiebesparing in bestaande kantoren. Overweegt u uw kantoren te renoveren, maar ziet u op tegen de kosten? De overheid stimuleert het verduurzamen van kantoren in 2015. Een voorbeeld project kan een subsidie ontvangen tot EUR 250.000. Daarnaast kan een fiscale subsidie worden aangevraagd van 10% van de investeringskosten.

Subsidies voor airconditioning

De overheid stimuleert investeringen in vastgoed op verschillende gebieden. Subsidie en/of fiscaal voordeel is onder meer te verkrijgen voor:

  • Demonstratie subsidie verduurzamen bestaande kantoren
  • Verbeteren van het energielabel met twee stappen
  • Energie besparende vervangingen
Vraag meer info aan