Speciaal voor het bedrijfsleven, instellingen en (semi) overheden bieden Star cooling en Airco lease B.V. samen het airconditioning lease concept.Star cooling ontwerpt, levert en installeerd uw gewenste klimaatinstallatie  en Airco lease B.V. neemt de financiering voor haar rekening neemt. U laat zich gewoon adviseren door Starcooling en wij regelen vervolgens alle benodigde formaliteiten met de Aircolease maatschappij. 

 

 

Aircolease is speciaal ontwikkeld voor het bedrijfsleven, instellingen en (semi)overheden. Daarnaast zijn er speciale Airco lease programma's voor de gezondheidszorg en het onderwijs. Hierbij wordt enkel een BKR toetsing gedaan. 

 

 

 

1. Financial Lease

Financial Lease houdt in, dat de u, die het object aanschaft, direct economisch eigenaar wordt en na betaling van de laatste termijn alsmede de symbolische koopoptie (veelal Euro 1,-) ook juridisch eigenaar wordt.

 

Doordat u vanaf het begin al economisch eigenaar bent betekent dit, dat het object mag worden geactiveerd op de balans en er dus ook op mag worden afgeschreven.

 

Daarnaast kunt u profiteren van eventuele subsidiemogelijkheden. Looptijden van Financial Lease zijn afhankelijk van de te leasen objecten en worden in overleg met u afgestemd

 

 

 

  • Fiscale voordelen: bij financial lease is rente aftrekbaar
  • Behoud financiële ruimte, dus geen eigen investeringskosten
  • Vaste rente gedurende gehele looptijd
  • Off balance mogelijkheden: bij operational lease alleen leasekosten, balansratio's blijven onaangetast
  • U heeft de beschikking over een professioneel en kwalitatief hoogwaardig klimaatbeheerssysteem met alle service- en garantievoorwaarden
  • Eenvoudige en veilige budgettering; de kosten per maand voor apparatuur (en onderhoud) liggen voor de gehele leaseperiode vast

 

3. Operational Lease

Operational Lease houdt in, dat u het object gedurende een van tevoren overeengekomen periode huurt. Huur impliceert, dat u geen eigenaar bent en dus ook geen risico’s met betrekking tot veroudering van het object loopt. De huur (leasetermijn) wordt als kostenpost verrekend via de Verlies &Winstrekening.

 

Aanspraak op subsidies vervalt in de meeste gevallen. Door te werken met een koopoptie wordt de klant immer de mogelijkheid geboden om aan het eind van het contract het object over te nemen.

 

Looptijden zijn evenals bij Financial Lease afhankelijk van de te leasen objecten en worden in overleg met U en leverancier afgestemd.

 

 

 

Hoe werkt het?

Het werkt zeer eenvoudig. U laat zich net als bij aanschaf van een installatie adviseren door ons. Wij geven u advies en een offerte voor aanschaf en installatie van de apparatuur. U beoordeelt de offerte en bij akkoord tekent u het contract, waarna het systeem vakkundig bij u geïnstalleerd wordt.

 

 

01

Stap 1

U vraagt een advies en offerte aan bij ons. Na goedkeuring van het advies en de offerte verzorgen wij de aanvraag bij Airco lease maatschappij.

02

Stap 2

Airco lease B.V. zal, indien noodzakelijk, contact met u opnemen voor financiële informatie waarna de aanvraag wordt getoetst

03

Stap 3

Na akkoord van de lease-aanvraag, zullen wij de order vrijgeven en Airco Lease B.V. zal de lease-overeenkomst aan u toezenden.

04

Stap 4

Na retourzending van de ondertekende lease-overeenkomst zal de lease-overeenkomst worden geactiveerd en uitbetaling door Airco Lease B.V. aan ons plaatsvinden

 

Bij Star Cooling zijn wij 15 jaar lang, dag in dag uit, bezig met totaaloplossingen voor klimaatbeheersing binnen ziekenhuizen, kantoorpanden, retailers en bij u thuis.

 

Geheel afhankelijk van uw wensen denken we met u mee over de geschikte airconditioning die zorg draagt voor een fijn leefklimaat, een gezonde atmosfeer of de ideale werkomgeving. Bij u thuis, op kantoor, in de winkel of op iedere andere plek waar u de baas wilt zijn over het heersende klimaat.

 

Heeft u vragen over airco lease? Wacht niet langer en neem direct contact op met ons!

 

Direct contact opnemen